چرا صداوسیما، شبکه ی عبری زبان ندارد ؟
مدت ها از تاسیس اولین شبکه تلوزیونی ایرانی در ایران می گذرد و رسانه ی ملی به عنوان تنها ترین و بدون رقیب بر اساس قاون اساسی ، بار اطلاع رسانی و تاثیر گذاری را بر مخاطبان ایرانی فارسی زبان و همچنین دیگر زبان های محلی در مناطق مختلف کشور با شبکه های استانی با خود می کشد...
صداوسمیا با هدف تاثیر گذاری بر مخاطبان خارجی و زبان های دیگر در کشور های دیگر،اقدام به تشکیل گروهای خبری و تاسیس شبکه های عربی و انگلیسی و در این اواخر با تاسیس شبکه ی اسپانیولی زبان!!! با عنوان شبکه ی هیس پان تی وی برای کشورهای آمریکای لاتین و همچنین کشور اسپانیا گامی جدید در عرصه ی خبر رسانی و پیش برد اهداف رسانه ایی جمهوری اسلامی برداشت.
صداوسیما نشان داد می تواند بر مخاطبین غیر فارسی زبان خود در کشور های لاتین و همچنین جنوب غرب آسیا که همگی عرب زبان هستند نقش پر رنگ خود را ایفا کند که نتیجه این تاثیرگذاری ها،عصبانیت بی نظیر جریان سرمایه داری غربی به رهبری صهیونیست ها ، را برانگیزد و با ممنوعیت پخش شبکه هایی مثل سحر با سریال چشم های آبی زهرا ، در کشور هایی نظیر فرانسه مواجه شد ! قدرت ایی را به نمایش بگذارد...
شبکه ی سحر نشان داد می توان بر روی زبان هایی نظیر فرانسه و اردو حتی کردی سرمایه گذاری کرد و جای خالی شبکه های مستقل فرانسه زبان و کردی و ارو بیش از بیش احساس می شود!
تاسیس شبکه هایی فرانسه زبان تنها برای کشور هچون فرانسه در قلب اروپا نیست ! بلکه به دلیل تاریخ استعمارگری این گونه کشور ها بر کشورهای دیگری مثل برخی از کشورهای آفریقایی است تا جایی که زبان برخی از آن ها رسما دومین زبان است ولی در ادبیات محاوره و گویش های محلی از زبان های فرانسوی و انگلیسی استفاده می کنند.
مهم ترین ویژگی یک رسانه باید اتصال زبانی آسان و راحت از طریق ایجاد شبکه هایی با همان زبان برای مناطق هدف باشد تا ببیننده خود را با رسانه غریب و دشمن نپندارد!
از همین رو کشوری استعمارگری مثل انگللستان ! با ایجاد بی بی سی فارسی(رادیو) و سپس ایجاد بخش تلوزیونی خود! بارها برای اجرای نقشه های شوم این دولت خبیث، آمادگی خود را نشان داده است!
هم اکنون کشورهایی نظیر هلند و آمریکا و .... با ایجاد شبکه های فارسی زبان با همکاری عناصر وطن فروش و ضد انقلاب ، به درستی نیاز به داشتن شبکه ی فارسی زبان را دریافته اند و سرمایه گذاری های کلانی در این زمینه انجام می دهند!
از طرفی ،رسانه ملی ، به عنوان تنها بازوی رسانه ایی دیجیتال تصویری و شنیداری فراگیر کشور، برای مقابله با تبلیغات مخرب ایران هراسی و اسلام هراسی ، تلاش هایی را انجام داده است!
اما مایه تعجب است که چرا رسانه ملی ، سرشاخه های این گونه شبکه های ضد ایرانی اسلامی را ندید گرفته و به سراغ شاخه های آن رفته است ؟
چرا از ایجاد شبکه ی رسمی عبری زبان ، به عنوان زبان اصلی یهودیان جهان ، به عنوان اصلی ترین دین صهیونیست های عالم و همچنین زبان یهودیان ضد صهیونیست غافل شده است ؟
چرا باید یک نسبت مناسبی با ایجاد شبکه های داخلی صداو سیما با شبکه های برون مرزی آن وجود داشته باشد؟
برای افزایش کیفیت همین شبکه های برون مرزی چه اقداماتی انجام بشود تا از بخش های صرفا سیاسی ،به موضوعات ناب انقلاب اسلامی در مباحث فرهنگی و مذهبی و حتی اقتصادی غافل نشویم ؟
چرا باید حتی زبان عبری ،در بخش های خبری غافل بود ؟چرا مثلا مثل بخش انگلیسی شبکه ی خبر که هر چند ساعت یکبار برای دقایقی اخبار را به صورت انگلیسی پخش می کند! صداوسیما بخش عبری زبان ندارد ؟
مگر در همین ایران خودمان،مردمان یهودی نداریم ؟ چرا نماینده ی کلیمیان در مجلس شورای اسلامی وجود دارد ولی برای انتقال مفاهیم جمهوری اسلامی حتی نیم ساعت برنامه عبری زبان در رسانه ملی وجود ندارد ؟
لازم به ذکر است این انتقاد فقط مربوط به صداوسیما و مدیران ارشد آن متوجه نیست ! بلکه به بسیاری از سایت های خبری و حتی سایت های تبلغی حوزه های علمیه نیز مرتبط است !
از طرفی نه تنها رسانه ملی ،بلکه دولت و دانشگاه های شکور و صنایع مختلف دیجیتال باید با تولید ماهواره های مختلف ، انحصار ماهواره ایی موجود برای انتقال امواج را که هم اکنون به دست صهیونیست ها و عومال آن ها است شکسته شود که همت بالایی را می طلبد.
فرهنگ و با توجه به نام گذاری سال 1393 ،و تاثیرگذاری آن بر اقتصاد به صورت متقیم و غیر مستقیم ،یکی از بازوهای اصلی ان رسانه است!
منظور از ایجاد شبکه ایی عبری،فقط برای بخش سیاسی نیست ،بلکه بخش های اصلی و هدف اصلی آن باید برای بخش های مذهبی (به خصوص مهدویت و شیعه) و بخش های فرهنگی و همچنین بخش مهم اقتصادی به دلیل ارتباط مستقیم اقتصاد جهانی با سرمایه داران صهیونیسم می تواند باشد.
چرا نباید پیام ایران درباره ی موضوعاتی مثل هلوکاست و همچنین انرژی هسته و مسائل جنگ غزه و نسل کشی توسط اسراییل و... به زبان عبری و زنده وسریع انتقال داده شود ؟
جالب است بدانید کشور جعلی اسراییل از مدت ها قبل،رادیو اسراییل را به زبان فراسی راه انداخته !
اگر بخواهیم حرفی برای گفتن داشته باشیم با بخش های رسانه ایی خودمان را به صورت متوازن توسعه دهیم...
حرف ها زیاد است اگر مجالی باشد ان شاالله در آینده..
پ ن:منظور شبکه ی تصویری(تلوزیونی) مراد است!!!!
این مطلب در سایت های زیر:
همین....