حضرت وزیر ! فتنه ی فرهنگی را به خاطر دارید ؟
اگر دموکراسی در غرب جدیدترین و آخرین ابزاری است که به وسیله ی آن ، سرمایه داران بر توده های مستضعف و محروم می توانند مسلط باشند، مطبوعات بزرگترین خدمتگذار به این دموکراسی اند.یعنی بزرگترین عامل استثمار توده ها ،هیچ روزنامه ایی نمی تواند بی تفاوت باشد.
هر کدام از روزنامه ها و واقعیت ها را به گونه ایی که دوست دارند و می پسندند و صحیح می دانند نشان می دهند . جمله ی عالمانه ایی که لازم است بالای مطبوعات نوشته است، این نیست که دانستن حق مردم است .چون مطبوعات خود حجابی برای دانستن مردم هستند!
.... قلم به دست گرفتن و روزنامه نگار شدن فی نفسه کار مقدسی نیست مگر اینکه با انگیزه ی الهی باشد و در مقام عمل رعایت مصالح...
اگر افراد گرداننده ی مطبوعات صالح نباشند.به هیچ وجه در جهت روشنگری جامعه اقدام نخواهند کرد ! چون سخت است.روزنامه خوب داشتن و ساده تر است از رونامه ی بد زدن و این فرموده ی امام در سال های اول انقلاب است که فرمود : مجله بد زدن خیلی راحت است . مجله ی خوب زدن مشکل است . چون سخت است، از قبل قابل پیش بینی است که چقدر از مطبوعات ما صالح و در خدمت مردمند...
( حاج آقای پناهیان)
...یک عده از مطبوعات آنها که قلم به دست دارند، قلم های انحرافی است، صحیح نمی نویسند.غلط می نویسند،ضد اسلام ضد قانون ضد رهبری و ضد خدا می نویسند.و این چنین الان مشغول فعالیتند، یک هدف این بود که چرا در مملکت اسلامی که پیش از صد هزار جوان در راه خدا و در راه دینش داده است، یک چنین چیزی می نویسند؟ من این اعتراض را تایید می کنم. بسیار عالی است،ما هم همین جور می گوییم،بزرگان و متدینین هم همین جور می گویند و این یک هدف است......
من عرض می کنم که حتی در زمان پهلوی ملعون و طاغوت که هیچ علاقه به روحانیت نداشتند و دشمن روحانیت بودند و من یک عمر را در این مدرسه ی فضیه در این کشمکش گذراندم.آن دولت خبیث هیچ گاه به مقام روحانیت توهین نمی کرد اگر به افراد چیزی می گفت. می گفت روحانی نماها....ما با دولت مخالف نیستیم ، با رئیس جمهور مخالف نیستیم . ما از این نهاد ایراد داریم و از این شخص!....
قلم به دست ها آنچنان زرنگدند ، آنچنان راه شیطنت را بلدند ، چون در همین راه تحصیل کرده اند ، تحصیلات دیگری که ندارند،در همین راه تحصیل کرده اند، آنچنان فردا منعکس می کنند که با رئیس جمهور و با دولت مخالفند ، با چه مخالفند ، عصر ارتجاعی را می خواهند ایجاد کنند ، چه کار بکنند و این حرف ها !
.... به جای این که به تذکرات مقام معظم رهبری راجع به وضع نابسامان فرهنگی توجه کنند و چاره ایی بیاندیشند ، آمدند توجیه کرده اند که متصدی امور فرهنگی تنها وزارت ارشاد نیست !... متاسفانه می بینیم که آنچه را که رادیوهای بیگانه یا روزنامه هایی که ضدیتشان با این نظام برای همه روشن است منتشر می کنند فردایش روزنامه های ما هم همان را منتشر می کنند!
(مرحوم آیت الله مشکینی)
...
وقتی رهبر و ولی فقیه که در یک نظام ولایی که مشروعیتش با اراده رهبر و تنفیذ رهبر است، فرمود من از عملکرد فلان دستگاه راضی نیستم دیگر نمی تواند مشروعیت داشته باشد...
(آیت الله مقتدایی)
.... آن روزی که بسیاری از روشنفکران بیمار آنچنانی با طاغوت ساخت و پاخت کرده اند و دست از مبارزه شستند و کنار کشیدند ، علمای ما بودند که در زندانها برای اسلام و برای آزادی در سایه ی اسلام خون دلها خوردند . ما نه ضد آزادی هستیم، نه ضد آزادی مطبوعات . آزادی مطبوعات آزاد بوده هست . این انگ ناچسبی است که شیاطین به غیرتمندان دینی می چسبانند که اینها با آزادی مطبوعات در تضاد هستند! ابدا چنین نیست. ما کاملا طرفدار آزادی مطبوعات هستیم.اما آزادی دین و در محدوده ی قانون.
(آیت الله سید احمد خاتمی)
...آن بیان ادبی که در عهدنامه ی مالک اشتر در نهج البلاغه مکتوب است این است که فرمود : مالک، مردم با خانه نشین کردن ما دین را به اسارت بردند.من که خانه نشین شدم دین را به اسارت بردن. دین را از بین نبردن ولی به عنوان قرائت های مختلف هر چه خواستند در دین تحمیل کردند، اسیر برابر امیر حرف می زد، اسیر به هوس امیر کار می کند، فرمود قرآن را از بین نبردن ولی به عنوان قرائت های مختلف هر چه خواستند در دین تحمیل کردند......
ابوریحان بیرونی نقل می کند که معاویه برای کسب درآمد زائد خود بت هایی را به عنوان غنیمت گرفته بودند را مزین می کرد و به عنوان بت فروشی از راه دریا برای هند می فرستاد این خلیفه مسلمین است !
وقتی اسلام به اسارت آمد، بت فروشی هم محور اقتصاد اموی شد.
(آیت الله جوادی آملی)
جناب آقای علی جنتی ،وزیر محترم ارشاد اسلامی دولت روحانی !
تمام این سخنانی که به اختصار در اول این مطلب ذکر شد ، همگی مربوط به اعتراض علما و تحصن طلاب و مردم شریف قم در بهمن ماه 1378 شمسی بود. وزیر فرهنگ یک دولت در واقع نماد تفکر فرهنگی آن دولت است . اگر جناب وزیر همشه خندان وشاداب یعنی دکتر ظریف ، نماد تفکر سیاست خارجی دکتر روحانی باشد ، شما نیز همین نسبت را دارید.
جناب وزیر ! بنده از بیانیه شما در اعلام پیروی از منویات رهبری سپاس گذارم. اما این چشم گفتن ها فایده ایی ندارد وقتی که رئیس محترم شما یعنی جناب حسن روحانی ، به جای تاکید بر فرمایشات رهبری ، بیاید همان شیوه ی دولت خاتمی و انداختن مسائل فرهنگی بر نهاد هایی به مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل کند ! آیا دادن امتیاز به روزنامه ها و چاپ کتاب های مسئله دار و حمایت از روزنامه ایی که با پول بیت المال از یک مجله ساده و دست چندم به روزنامه ایی برای نفی حکم الهی قصاص تبدیل شود و یا روزنامه دیگری که در ولایت و خلافت امیر المومنین علی (ع) ، تشکیک قائل شود !!! چه معنی می تواند داشته باشد ؟ حال آن که ریاست بر همین شورا هم با رئیس جمهور است !
شاید منظور جناب رئیس جمهور دیگر نهاد هایی است که یا از دولت بودجه ایی نمی گیرند و یا اگر می گیرند زیر نظر او نیست ! اما نکته ایی که این وسط می ماند این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، متولی سیاست گذاری کلان فرهنگی در کشور است !
به لطف دولت تدبیر و امید تان ! فعلا نه می شود درباره ی کرسنت و نه می شود درباره توافق ژنو در روزنامه ایی حرف زد !
شنیده ایم دکتر روحانی که شما را برای این وزرات خانه خطیر انتخاب و به مجلس معرفی کرده اند ! یکی از روزنامه های منتقد را دارای دژ فولادین اعلام کرده است ! احتمالا با همکاری شما و ودوستانتان می خواهید فیتیله ی آنرا یواش یواش پایین بکشید. ان شالله این طور نیست!
نمی دانم ! دنبال تحصنی به مانند تحصن بهمن 78 و آن فتنه ی فرهنگی نیستیم . به دنبال فشار برای استعفای شما هم نیستیم ! حتی به دنبال فشار برای عزل شما توسط رئیس جمهور محترم هم نیستیم ! ولی نمی شود یک فنری را تا به ابد برای همیشه فشار داد و رها نکرد...
آقای علی جنتی ! لطفا برای فرار از فشار از سوی منتقدانتان ! کمی بیشتر با آیت الله هاشمی هماهنگی می کردید. ایشان خواستار آزادی بیان در دانشگاه شده اند !
چرا که این دولت یازدهم که بدون هیچ برنامه ی مدون اقتصادی و با شعار چرخیدن چرخ های زندگی ! بر سر کار آمده ! هنوز نتوانسته است برای خود در دانشگاه ها ، حامی برای توافق نامه ژنو پیدا کند ! آن هایی هم که هستند از ترس آبروی خود طبق گفته ی رئیس جمهور با نامه نگاری های خصوصی اعلام حمایت می کنند و نه علنی !
پس به جناب هاشمی بگویید آزادی تا همین شش ماه پیش وجود داشت ! چون الان هرکسی را که نقدی داشته باشد با همان انگ ها و برچسب های دولت خاتمی به منتقدانش ! از خجالتش در می آورید.
جناب جنتی ! شما تعیین کنید که با این سیاست فرهنگی وزارت خانه تان ! در کجای میدان هستید ؟
آیا شما یک اصلاحطلب سازنده هستید ؟ یا یک سازنده ی اصلاحطلب ! چون هم از دوران سازندگی در پلمب دهان منتقدان پیشی گرفته اید و هم در آزادی دادن به مطبوعات در نقش شبهه پراکنی در دین از دوران اصلاحطلبان دارید آرام آرام سبقت می گیرید !
رهبری معظم در دیدار با اعضای خبرگان بارها از وضع فرهنگی ابراز نگرانی کرده اند. این ابراز نگرانی های رهبری ما را به یاد انتقاد علنی ایشان از وزیر فرهنگ لندن نشین دولت هفتم (خاتمی) می اندازد که فرمودند :من از وزارت ارشاد راضی نیستم ....
در مورد برخورد و نحوه ی استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی ، سیاست شما انسان را به یاد همان شعار آزادی مطبوعات آن دولت دوم خردادی می اندازند ! یک سوال ! می توانید برخی از محتوای نامتعارف و نامناسب این گنه شبکه ها را کنترل کنید ؟
سیاست این دولت با تدبیر شما ! در برخورد با یکی از علما ما را به یاد برخورد مهاجرانی و سعید حجاریان می اندازد ! علما را با سخنانی از این قبیل که تفکر شما فقط 4 میلیون طرفدار دارد ! را نمی توانید خانه نشین کنید . که ان شاالله همچین نیت ایی ندارید...
تفسیر دین و برداشت قرائت درست فقط کار علمای دین و کارشناسان دینی است. نه حکم قصاص و نه حقوق بشری که روزنامه های طرفدار دولت اعتدال هر روز دارند بر آن مانور می دهند نمی تواند درست باشد.
فرهنگ را دریابید که به فرموده ی آقا با سبد کالا و یارانه نقدی نمی توانید آن را جبران کنید .( دوستانتان همین سبدکالا را هم نتوانستند درست انجام دهند!!!)
چنان که رهبری معظم له فرهنگ را از مسائل اقتصادی و سیاسی و اجتماعی بالاتر می دانند و باید دیگر مسائل پیوست فرهنگی داشته باشد. حال آن که به لطف مدیریت شما سینما حالش زیاد مساعد نیست!
ما همچنان نگرانیم...
همین.
سلام
حرفات درسته